Lokacija

UpTown93 nalazi se u neposrednoj okolini Beograda, na samo 20 minuta od njegovog centra, ali daleko od gradskog zagušenja, prevelike gužve i gustog saobraćaja. Lociran je u najširoj, najzelenijoj ulici Pančeva, samo 900 m od centra grada. Dovoljno je daleko da Vam pruži potpuni mir, a dovoljno blizu da kratkom šetnjom stignete do centra.

Pančevo, vrlo živopisno i mirno predgrađe Beograda, obezbediće za Vas i Vašu porodicu odličan kvalitet života i pružiti Vam sve što Vam je potrebno. Na pešačkoj udaljenosti nalaze se brojne prodavnice, tržni centar, parkovi, restorani, škole, igraonice, auto-perionica… Okolina je pristupačna i pogodna za šetnju ili vožnju bicikla.

S obzirom na to da tešku industriju u Pančevu zamenjuju brojne međunarodne kompanije koje brinu o ekologiji, dolazi do poboljšanja kvaliteta vazduha, koji je sada u Pančevu bolji nego u većini delova Beograda.

Svakako, posedovanje rezidencije u UpTown93 objektu predstavlja i odličnu investiciju, imajući u vidu da će ovakva zgrada, njen sadržaj i kvalitet, podići standard ovog dela grada.

Super Marketmanje od 100m Ambulanta manje od 100m Mesara manje od 100m Apoteka na 80m Autoperionica na 50m Vrtić na 50 m Otvoreno dečije igralište na 60m
Osnovna Škola na 150m Autobuska stanica na 10m Parking Zona na 10m Centar Pančevo na 900m Bushido Sportski park na 800m Aviv Park 2,5 km Bioskop 2,5 km
Tagline image