Lokacija

UpTown93 nalazi se u neposrednoj okolini Beograda, na samo 20 minuta od njegovog centra, ali daleko od gradskog zagušenja, prevelike gužve i gustog saobraćaja. Lociran je u najširoj, najzelenijoj ulici Pančeva, samo 900 m od centra grada. Dovoljno je daleko da Vam pruži potpuni mir, a dovoljno blizu da kratkom šetnjom stignete do centra.

Pančevo, vrlo živopisno i mirno predgrađe Beograda, obezbediće za Vas i Vašu porodicu odličan kvalitet života i pružiti Vam sve što Vam je potrebno. Na pešačkoj udaljenosti nalaze se brojne prodavnice, tržni centar, parkovi, restorani, škole, igraonice, auto-perionica… Okolina je pristupačna i pogodna za šetnju ili vožnju bicikla.

S obzirom na to da tešku industriju u Pančevu zamenjuju brojne međunarodne kompanije koje brinu o ekologiji, dolazi do poboljšanja kvaliteta vazduha, koji je sada u Pančevu bolji nego u većini delova Beograda.

Svakako, posedovanje rezidencije u UpTown93 objektu predstavlja i odličnu investiciju, imajući u vidu da će ovakva zgrada, njen sadržaj i kvalitet, podići standard ovog dela grada.

Super Marketmanje od 100m
Ambulantamanje od 100m
Mesaramanje od 100m
Apotekana 80m
Autoperionicana 50m
Vrtićna 50 m
Otvoreno dečijeigralište na 60m
Osnovna Školana 150m
Autobuska stanicana 10m
Parking Zonana 10m
Centrar Pančevona 900m
Bushido Sportski parkna 800m
Aviv Park2,5 km
Bioskop2,5 km
Tagline image